Τις τελευταίες εβδομάδες το Moto G 3rd Gen έχει διαρρεύσει αρκετά και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να μάθουμε για πολλά από τα χαρακτηριστικά του πριν την επίσημη παρουσίασή του στις 28 Ιουλίου.

Αυτό το οποίο δεν φημολογήθηκε πολύ όμως είναι το ποσό των χρημάτων που καλούνται να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές. Το μόνο στοιχείο που είχαμε μέχρι τώρα ήταν μια καταχώρηση σε ένα κατάστημα λιανικής από την Ελβετία. η οποία μας προϊδέαζε πως το νέο Moto G θα ήταν ακριβότερο από τους προκατόχους του.

Σήμερα, μια νέα πληροφορία έρχεται να καταρρίψει το γεγονός αυτό καθώς έχει διαρρεύσει ένα screenshot το οποίο όπως όλα δείχνουν προέρχεται από τον τιμοκατάλογο του US Cellular.

gsmarena_002

Όπως βλέπετε παραπάνω, η καταχώρηση για το Moto G τρίτης γενιάς, το θέλει να κοστίζει το σχετικά μικρό ποσό (για τα χαρακτηριστικά που έχουμε μέχρι τώρα δει) των 179.99 $ . Το συγκεκριμένο ποσό είναι ακριβώς το ίδιο με το ποσό το οποίο παρουσιάστηκαν αρχικά τα προηγούμενα Moto G στην Αμερικανική αγορά. Ακόμη όμως, δεν γνωρίζουμε αν η Motorola θα παρουσιάσει δύο εκδόσεις, 3G και 4G έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι για το πια συσκευή κοστολογείται σε αυτό το εύρος. Αν όμως η καταχώρηση απευθύνεται στην 3G έκδοση τότε η η διαρροή αυτή αποκτά παραπάνω κύρος, καθώς αυτή ήταν και η τιμή των πρηγούμενων 3G μοντέλων.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ