Η Motorola φαίνεται πως ξεκινάει την κυκλοφορία της αναβάθμισης σε Android Marhmallow για το δημοφιλές Moto G (2nd Gen). Η εταιρεία δημοσίευσε πληροφορίες για την νέα αναβάθμιση στην επίσημη σελίδα υποστήριξης στην Ινδία.

moto-g-marshmallow

Η συσκευή κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2014 με την έκδοση Android 4.4.4 KitKat, ενώ αναβαθμίστηκε σε Android 5.0 Lollipop τον Ιανουάριο του 2015 και τώρα όπως ήταν αναμενόμενο θα λάβει και το Android 6.0 Marshmallow κάνοντας χαρούμενους τους κατόχους του.

Είναι πολύ θετικό να βλέπουμε οικονομικές συσκευές να αναβαθμίζονται στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού, λαμβάνοντας έτσι όλες τις ενημερώσεις ασφαλείας ή διορθώσεις αλλά και πολλά νέα χαρακτηριστικά.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροReview: Resident Evil 0 HD Remastered
Επόμενο άρθροXiaomi Mi 5: Εμφανίζεται ντυμένο στα λευκά μέσα από νέα διαρροή
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ