Η Lenovo και το τμήμα την Motorola μόλις παρουσίασαν την 3η γενιά της σειράς Moto Ε. Το τηλέφωνο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του Moto G4 Play. Τα δύο smartphones είναι τόσο όμοια που αναρωτιόμαστε πραγματικά τι έχει αλλάξει και δεν βρίσκουμε απάντηση.

moto-e3
Το Moto Ε3 έχει οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση HD και ένα σώμα που μοιάζει πολύ με το G4 Play. Το εσωτερικό του θα έχει υδροαπωθητική νανοεπίστρωση και μια μπαταρία 2800mAh.

Το Moto Ε3 τροφοδοτείται από ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή, που η εταιρεία αν και δεν αναφέρει ποιος συγκεκριμένα είναι, περιμένουμε τον Snapdragon 410. Αυτός είναι ο ίδιος επεξεργαστής που έχει και το G4 Play, ωστόσο αυτό δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε ακόμα. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει με Android 6.0 Marshmallow και θα έχει θύρα microSD για επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Το Moto Ε3 έχει επίσης μια κάμερα στα 8MP στο πίσω μέρος και μια στα 5MP στο μπροστινό. Δεν είναι σαφές αν θα τραβάει 1080p βίντεο ή όχι.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει περίπου στα £100 στην Αγγλία, χαμηλότερα από το Moto G4 Play που θα έχει 130£.  Φυσικά, θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες την ίδια περίοδο με την ίδια περίπου τιμή.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.