Το πρώτο Moto 360 θα καταγραφεί ως ένα σημαντικό σημείο στην ιστορία των φορετών συσκευών. Η δημιουργία της Motorola άνοιξε το δρόμο για κυκλικές οθόνες και βοήθησε στο να τοποθετηθούν νέοι στόχοι στην κατηγορία των smartwatches. Σήμερα, μόλις ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του Moto 360, η ραγδαία εξέλιξη στον τομέα των smartwatches έφερε τον διάδοχο του έξυπνου ρολογιού της Motorola.

Είναι σχεδόν αχρείαστο να πούμε πως η νέα συσκευή έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα του κοινού με χαρακτηριστικά και φωτογραφίες της να βρίσκονται παντού, αλλά παρά τις πληροφορίες που διαθέτουμε ο διάδοχος του Moto 360 μπορεί να κρύβει κάποιους άσσους στο μανίκι.

Πληροφορίες για δύο διαφορετικές εκδόσεις με διαφορετικά μεγέθη για το επερχόμενο Moto 360 κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό και μέχρι τώρα οι πληροφορίες αυτές έχουν επιβεβαιωθεί. Μια καινούρια παρτίδα render, από τον γνωστό leaker, @upleaks, φαίνεται να το αποδεικνύει ξανά, αλλά δίνει και μια νέα πληροφορία στην όλη υπόθεση, κάτι το οποίο φαίνεται να είναι το Moto 360 Sport. Αυτή η “αθλητική” έκδοση της συσκευής φαίνεται να είναι εξοπλισμένη με ένα με λαστιχένιο λουράκι, κάνοντάς το ιδανικό για άσκηση αλλά και πιθανότατα βελτιώνοντας την σκληρότητα και την αντοχή του.

gsmarena_002

Eίναι δύσκολο να πούμε πόσο μεγάλη θα είναι η Sport έκδοση χωρίς να έχουμε μια σαφή side-by-side σύγκριση με τα άλλα δύο μοντέλα, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε σίγουροι για τις ακριβείς διαστάσεις κανενός από τα τρία μοντέλα. Από όσα ξέρουμε έως σήμερα, το μεγαλύτερο, γνωστό για την ώρα ως 360L θα διαθέτει την ίδια διάσταση με τον προκάτοχό του, ενώ η έκδοση 360S θα είναι μικρότερη και πιθανότατα φτηνότερη αλλά δεν είμαστε σίγουροι για κανέναν από τους δύο παράγοντες. Οι μπαταρίες τους είναι επίσης διαφορετικές, με την μια να είναι στα 375mAh στο μεγαλύτερο και 320mAh στο μικρότερο.

gsmarena_003

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, φαίνεται πως η Motorola έχει αποφασίσει να παραμείνει στον σχεδιασμό “flat tire” όσον αφορά την οθόνη. gsmarena_004

Παρόλο που έχει αρκετά κοινά σημεία με τον προκάτοχό του, μπορείς να διακρίνεις τις δύο συσκευές από την διαφορετική θέση που έχουν στο ένα και μοναδικό φυσικό πλήκτρο τους. Στο πρώτης γενιάς Moto 360 αυτό βρισκόταν στην θέση που έχει ο αριθμός 3, ενώ στην μεταγενέστερη επερχόμενη έκδοση στην θέση του αριθμού 2. gsmarena_005

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ