Καθώς πλησιάζει η μέρα που θα λανσαριστεί το πολυαναμενόμενο update των Windows Phone 8.1 με αρκετές διορθώσεις, μόλις χθες διέρρευσαν screenshots που δείχνουν το Notification Center του λειτουργικού μαζί με το ανανεωμένο Windows Phone Store.

Αρχικά μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τα screen buttons που θα έρθουν με το update των WP 8.1. Έτσι τα τηλέφωνα που θα κατασκευάζονται από δω και πέρα ίσως να είναι μικρότερα σε μέγεθος. Αν και αυτό δεν είναι απόλυτο καθώς και στο Android που έχουμε screen buttons κάποιες συσκευές παραμένουν μεγάλες.

Windows-Phone-8.1-Blue-Concepts1

Το άλλο screenshot δείχνει ξεχωριστά volume controls που έρχονται με το update, ένα για το κουδούνι κι ένα για τα system notifications. Αυτά όπως φαίνεται θα είναι πάνω από το εικονίδιο των ρυθμίσεων και θα εμφανίζονται όταν θα “τραβάς” προς τα κάτω την status bar, τύπου Android και iOS. Τέλος τα Windows Phone 8.1 θα φέρουν υποστήριξη για υψηλότερης ανάλυσης οθόνες και φωνητικές εντολές τύπου Siri.

 

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.