Οι εξελίξεις ανάμεσα σε Huawei και ΗΠΑ τρέχουν, αλλά ο περιορισμός της χρήσης Google Play Services είναι σε ισχύ στην παρούσα φάση. Οι συσκευές τις Huawei τρέχουν το γνωστό Android, όμως χωρίς Play Store και Google Services. Φυσικά υπάρχουν τρόποι να περάσουμε τις υπηρεσίες της Google στο Huawei κινητό μας, όμως μια πολύ εύκολη εναλλακτική βρίσκεται ήδη στο App Gallery της Huawei, με το όνομα More Apps.

Αυτή η εφαρμογή μας βγάζει από τον κόπο να βρούμε τις εφαρμογές που δεν είναι διαθέσιμες στο App Gallery, αλλά τις θέλουμε διακαώς, και μας λέει που θα τις βρούμε. Πολλές από αυτές τις εφαρμογές μπαίνουν με γοργό ρυθμό και στο App Gallery, όμως είμαστε σε αρκετά πρώιμο στάδιο, οπότε θα πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή μέχρι να επέλθει η πληρότητα στο μαγαζί εφαρμογών της Huawei. Μέχρι τότε το More Apps θα μας δώσει τις αγαπημένες μας εφαρμογές, πιο εύκολα και με λιγότερο κόπο.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε, είναι να μπούμε στο App Gallery μέσα από την HMS συσκευή μας και να κάνουμε αναζήτηση για το More Apps. Μόλις το εγκαταστήσουμε η εφαρμογή μας δείχνει μια λίστα με τις δημοφιλέστερες εφαρμογές. Για κάθε εφαρμογή μας προσφέρει εναλλακτικές πηγές εγκατάστασης, ώστε να μπορούμε να τις κατεβάσουμε και να τις εγκαταστήσουμε.

Μέσα θα βρούμε και εφαρμογές της ίδιας της Google, που η χρήση τους γίνεται μέσω Browser και μετατροπή τους σε Quick Apps, ώστε να έχουν πλήρη λειτουργικότητα.

Μελλοντικά θα ετοιμάσουμε και έναν οδηγό με εναλλακτικές λύσεις σε μαγαζιά εφαρμογών, ενώ έχουμε στα σκαριά και αναλυτικό οδηγό για το πως μπορούμε να εγκαταστήσουμε Google Services στο HMS κινητό μας. Μείνετε συντονισμένοι!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σιγά μη δώσω τόσα λεφτά και να κυνηγάω το κάθε app με οδηγούς που σήμερα δουλεύουν, αύριο μπορεί και μεθαύριο ίσως. Θα μείνουμε συντονισμένοι με αγωνία lol.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.