Η Nvidia RTX 4090 Founders Edition ανήκει στο μέλλον, τουλάχιστον σε επίπεδο επιδόσεων, γιατί είναι απίστευτα ισχυρή και η RTX 3090 τα βγάζει πέρα με οποιαδήποτε σημερινή εργασία και ίσως με τις απαιτήσεις που θα έχει οποιασδήποτε μορφής λογισμικό τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, υπάρχει ένα ακόμα θέμα, το πραγματικά τεράστιο μέγεθος αυτής της κάρτας γραφικών.

Ακολουθεί μία συλλογή εικόνων που συγκρίνει την νέα κορυφαία GPU με διάφορα αντικείμενα. Πρώρα από όλα, είναι μεγαλύτερη από ένα Xbox Series S. Αν αυτό δεν το λες κατόρθωμα, που να δεις τι ακολουθεί. Πριν πάμε στις κορυφαίες συγκρίσεις, να πούμε ότι είναι μεγαλύτερη από ένα μπουκάλι αναψυκτικού 2 λίτρων και πολύ πιο μεγάλη από μία ταπεινή μπανάνα.

Όμως σιγά σιγά πρέπει να περάσουμε στα πιο σοβαρά δείγματα. Η Nvidia RTX 4090 Founders Edition είναι διπλάσια από την Intel Arc A770 Limited Edition και στον όγκο της χωράνε δύο Steam Deck. Ευτυχώς, χωράει μέσα στο Xbox ψυγείο, αλλά αυτό δεν το λες και κατόρθωμα. Πάλι καλά που το PlayStation 5 είναι μεγαλύτερο από τη GPU, ενώ το Xbox Series X έχει ίδιες διαστάσεις, αλλά μεγαλύτερο πάχος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.