Σε λίγα εικοσιτετράωρα η Apple θα παρουσιάσει μια νέα οικογένεια κορυφαίων smartphones, τα iPhone 13. Όμως, μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Savings δείχνει ότι μόνο το 10% των χρηστών iPhone σχεδιάζει να αναβαθμίσει στα νέα μοντέλα του τεχνολογικού κολοσσού.

Περισσότεροι από 1.500 χρήστες smartphone της Apple συμμετείχαν στην έρευνα. Από τους ερωτηθέντες, μόνο το 10% δήλωσε ότι σκοπεύει να αγοράσει ένα iPhone 13, ενώ το 64% των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να αναβαθμίσουν το smartphone τους. Πάνω από το ένα τέταρτο, το 26% των ερωτηθέντων, δυσκολεύτηκε να απαντήσει. Από αυτούς που σχεδιάζουν αναβάθμιση, το 33% κατέχει iPhone νεότερο του ενός έτους.

Οι ερωτηθέντες στην έρευνα αναμένουν ότι τα νέα smartphones της Apple θα έχουν βελτιωμένη κάμερα, μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας, και υποστήριξη για δορυφορικές επικοινωνίες. Το 8% των ερωτηθέντων περιμένει νέα χρώματα και ένα 4% εξακολουθεί να ελπίζει ότι η Apple θα προσθέσει fingerprint scanner.

Τον Ιούλιο, ένας αναλυτής της JPMorgan είπε ότι το δυναμικό πωλήσεων των iPhone 13 θα μπορούσε να υπερβεί τις προσδοκίες των επενδυτών. Η τράπεζα αναμένει από την Apple να πουλήσει 226 εκατομμύρια νέα smartphones το οικονομικό έτος 2022. Άλλοι επενδυτές αναμένουν πωλήσεις 150-210 εκατομμυρίων μονάδων.

Τα iPhone 13 θα έχουν μικρότερο notch, οθόνες με υψηλό refresh rate στις Pro εκδόσεις, βελτιωμένες κάμερες, και υποστήριξη δορυφορικών κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητες των νέων smartphone της Apple θα μάθουμε την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.