Η ώρα της WWDC 2020 πλησιάζει, λέμε τώρα, έχουμε μπροστά μας κανένα 8ώρο, και το τελευταίο 24ώρο έγιναν μαζικά leaks για το τι θα δούμε στην εκδήλωση.

Αρχικά, μάθαμε ότι δεν θα υπάρχει hardware, τα iPhone 12, iMac, iPad Pro, και ότι περιμέναμε από συσκευές θα το δούμε σε άλλο event αργότερα μέσα στο 2020. Το θέμα αυτό επιβεβαίωσαν πολλοί σχετικοί με τον χώρο και την Apple.

https://twitter.com/jon_prosser/status/1274738262884655104

Μετά, ο καινούργιος, αλλά αξιόλογος leaker των Apple προϊόντων, L0vetodream, ξεκίνησε μία σειρά από leaks για οτιδήποτε σχετικό με software θα παρουσιάσει η Apple στην WWDC 2020.

Αρχικά, το tvOS αποκτά συμβατότητα με το HomeKit και το macOS παίρνει redesign στο UI και μεγάλη αναβάθμιση στον Safari.

Μετά, ο leaker αναφέρθηκε στα watchOS και iPadOS. Στην WWDC 2020 η Apple θα παρουσιάσει νέα homepage για το watchOS και λειτουργίες όπως η καταγραφή του πλυσίματος των χεριών. Στο iPadOS η εταιρεία επανασχεδίασε τη sidebar και βελτίωσε τη γραφή με το χέρι.

Τέλος, ο L0vetodream κατέρριψε τη φήμη για το iPhoneOS και είπε ότι στη WWDC 2020 θα δούμε το iOS 14 στο οποίο οι εισερχόμενες κλήσεις δεν θα πιάνουν όλη την οθόνη, και το λειτουργικό θα έχει επανασχεδιασμένη homepage, υποστήριξη widgets, νέα διάταξη στις εφαρμογές, περισσότερα clips, και κάτι που μοιάζει με mini apps.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.