Η Nova προσφέρει στο FREE2GO αυτό που αποκαλεί “Flash Offers”. Στην ουσία είναι προσφορές τις οποίες διαθέτει η εταιρεία για μικρό χρονικό διάστημα, παρέχοντας πλούσια προνόμια σε ανταγωνιστική τιμή. Το τελευταίο Flash Offer είναι ένα “Flash Talk & Data Offer”.

Αυτό το πακέτο έχει διάρκεια 3 ημέρες από την ενεργοποίηση του, κοστίζει 1.5 ευρώ, και προσφέρει 150 λεπτά ομιλίας προς όλους και απεριόριστα GB για όσο το πακέτο είναι ενεργό. η ενεργοποίηση γίνεται από το site και το App του FREE2GO, ως συνήθως. Εννοείται όχι ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

FREE2GO Flash Offer 15

Τα ΜΒ των πακέτων δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και σε καθεστώς περιαγωγής. Επίσης, τα ΜΒ καταναλώνονται ανά ΚΒ και δεν έχουν Rollover. Τέλος, η τιμή του πακέτου περιλαμβάνει ΦΠΑ, ενώ μπορείς να ενημερώνεσαι για το διαθέσιμο υπόλοιπό μέσω του f2g.gr ή στο FREE2GO App.

Nova: Ανατροπή με τα 8€ στο FREE2GO από το 2024, bonus ανανέωσης από τα 13€ και πάνω

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.