Skip to content

Μόλις επιβεβαιώθηκε ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Samsung Galaxy Note 10

Baladis Koumpouras
Baladis Koumpouras
Κοινοποίηση:
Μόλις επιβεβαιώθηκε ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Samsung Galaxy Note 10

Η σειρά συσκευών Samsung Galaxy Note 10 αναμένεται να φθάσει μέσα στο 2019, εξοπλισμένη με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας. Για πολλούς όμως, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό, είναι η οθόνη και σήμερα επιβεβαιώθηκε ένα στοιχείο αυτής.  Έχοντας αρχικά εντοπιστεί από το MobielKopen, μια άγνωστη συσκευή της Samsung με τον αριθμό μοντέλου SM-N976V αποτέλεσε πρόσφατα αντικείμενο του HTML5 benchmark. Τέτοια listings είναι αρκετά συχνά, καθώς επιτρέπουν τους developers να δοκιμάζουν τους browsers έναντι των άλλων και αν και δυστυχώς δεν αποκαλύπτουν ιδιαίτερα πολλές λεπτομέρειες για τις επιδόσεις των συσκευών, αναφέρονται σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της οθόνης.

Σύμφωνα με το listing, η οθόνη του smartphone που πέρασε από το benchmark αυτό διαθέτει ανάλυση 412 x 869p. Με τα σημερινά δεδομένα, αυτοί οι αριθμοί είναι ιδιαίτερα χαμηλοί αλλά στη πράξη πρόκειται για μια scaled down έκδοση της πραγματικής ανάλυσης της οθόνης της συσκευής. Με άλλα λόγια, η ανάλυση αναμένεται να διαμορφωθεί στα 1440 x 3040p, τον ίδιο αριθμό pixels που συναντάμε στα Galaxy S10 και Galaxy S10+.  Ο αριθμός μοντέλου που αναφέραμε προηγουμένως, φαίνεται να συνδέεται με ένα Galaxy Note 10 Pro 5G. Οι φήμες, θέλουν το συγκεκριμένο μοντέλο να διαθέτει μεγάλη οθόνη των 6.75 ιντσών και χάρη στην ανάλυση που αποκαλύπτεται, θα υιοθετήσει 19:9 aspect ratio.

Πιο λεπτά bezels και οπή, είναι επίσης πιθανά

Όπως συνέβη και με τη μετάβαση από το Galaxy S9 στο Galaxy S10, η υψηλότερη ανάλυση του Galaxy Note 10 Pro δείχνει ότι η Samsung στοχεύει σε μικρότερα bezels στη σειρά Note 10. Κάτι τέτοιο δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι η σειρά των Galaxy Note συσκευών ακολουθεί τα βήματα της σειράς Galaxy S, αλλά το σημερινό benchmark listing για πρώτη φορά επιβεβαιώνει τις φήμες. Θα υπάρχουν μάλιστα και οπές που θα στεγάσουν τις μπροστινές κάμερες. Οι λεπτομέρειες είναι περιορισμένες προς το παρόν, ωστόσο στο Note 10 θα υπάρχει μόνο μια κάμερα, ενώ στο Pro μοντέλο δυο.

 

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Baladis Koumpouras

Baladis Koumpouras

Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για τα κινητά τηλέφωνα και την επιστήμη. Ξεκίνησε το 2018 να εργάζεται στο techmaniacs.gr μετά από ένα σύντομο πέρασμα από myphone.gr και digitallife.gr. Από τότε συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κάνει αυτό που αγαπάει. Περισσότερα στο https://baladiskoumpouras.link/

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.