Αναφορές χρηστών ότι έχουν ήδη ξεκινήσει να βλέπουν την ενημέρωση που τους καλεί να εγγραφούν στη συνδρομητική υπηρεσία του Facebook με κόστος 12.99 ευρώ το μήνα. Πρόκειται για τη συνδρομητική υπηρεσία η οποία σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς το Facebook χωρίς να δίνεις τα δεδομένα σου για στοχευμένη διαφήμιση.

Αν δεν επιλέξεις να εγγραφείς ως συνδρομητής θα συνεχίσεις να μπορείς να χρησιμοποιείς το Facebook αλλά θα βλέπεις διαφημίσεις βάσει αυτών. Μετά την 1η Μαρτίου του 2024, για κάθε έναν επιπλέον λογαριασμό που έχεις συνδέσει στον κύριο θα χρειαστεί να δώσεις άλλα 8 ευρώ. Μέχρι εκείνη την ημερομηνία δεν απαιτείται το ποσό αυτό.

Το Facebook ενημερώνει πως αλλάζει ο νόμος για τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων και η συνδρομή αυτή είναι ένας τρόπος χρήσης του Facebook και των Instagram χωρίς να χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σου δεδομένα.

Πηγή screenshots: Meta Ads Experts @ Facebook

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.