Μόλις δυο εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που τα OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro ανακοινώθηκαν και σήμερα δημοσιεύεται στο διαδίκτυο ο πλήρης κατάλογος των τεχνικών χαρακτηριστικών. Η απλή έκδοση του flagship μοντέλου θα περιλαμβάνει σύστημα διπλής κάμερας, μεγάλη μπαταρία και 30W Warp Charge, ενώ η Pro έκδοση, θα διαθέτει ultra-wide lens, λίγο μικρότερη μπαταρία, αλλά αναδυόμενη selfie κάμερα και 10GB RAM.

Τα περισσότερα specs είχαν δημοσιευθεί μέχρι σήμερα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αλλά είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος κατάλογος των τεχνικών χαρακτηριστικών. Είναι ξεκάθαρο, ότι και οι δυο συσκευές θα διαθέτουν AMOLED panel για UD fingerprint scanner και θα καταφθάσουν με Snapdragon 855.  Οι συσκευές εμφανίζονται σαν εξέλιξη αυτών που η OnePlus προσφέρει ήδη, που συνδυάζουν το τελευταίο και πιο πρόσφατο ηardware της βιομηχανίας.

Η κάμερα των 48MP, μάλλον θα είναι Sony IMX586 και τελικά, ένα OnePlus smartphone θα έχει μια δευτερεύουσα telephoto camera. Ο τρίτος αισθητήρας θα είναι wide angle. Άλλα specs, όπως οθόνη 6.64 ιντσών στο OnePlus 7 Pro και μια pop up κάμερα δεν αποτελούν έκπληξη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.