Σήμερα, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το πρώτο leak που είχαμε δει για το επόμενης γενιάς iPhone, ο Steve Hemmerstoffer επιστρέφει με ένα νέο video, το οποίο απεικονίζει το πολυαναμενόμενο iPhone XI. Τα νέα renders που δημοσιεύονται, δείχνουν μια συσκευή στην οποία το design του μπροστινού panel είναι εξαιρετικά γνωστό. Για μια ακόμη φορά, φαίνεται ότι το επόμενης γενιάς iPhone θα χρησιμοποιεί μια μεγάλη OLED οθόνη και εγκοπή. Όπως και στο αρχικό iPhone X αλλά και στο μετέπειτα iPhone XS, το iPhone XI θα καταφθάσει με οθόνη 5.8 ιντσών, ενώ από την μεριά του το iPhone XI Max θα είναι παρόμοιο με το iPhone XI, με τη μεγαλύτερη διαφορά να είναι η οθόνη των 6.5 ιντσών.

Στο πίσω μέρος, συναντούμε κάμερα με design που όπως έχουν αναφέρει πολλοί δεν τους αρέσει ιδιαίτερα. Θα υπάρχουν τρεις αισθητήρες. Όπως και στα iPhone XS και iPhone XS Max, η αριστερή στήλη αισθητήρων θα περιλαμβάνει την κύρια κάμερα και την telephoto. Και οι δυο θα είναι των 12MP, ενώ δεν αναμένεται σημαντική βελτίωση στις δυνατότητες zoom των εν λόγω συσκευών. Η αριστερή όμως πλευρά των αισθητήρων, είναι εκεί που τα πράγματα γίνονται ενδιαφέρονται. Ακολουθώντας τα βήματα του Galaxy S10, LG V40 ThinQ, Huawei P30 Pro, τα iPhone XI και iPhone XI Max θα περιλαμβάνουν super wide angle κάμερες των 12MP. Τέλος, τα iPhones του 2019, θα εγκαταλείψουν την selfie των 7MP για μια  των 12MP. Εκτός από αυτές τις λεπτομέρειες, μαθαίνουμε πως το iPhone XI θα υιοθετήσει και μια θύρα Lightning, αντί για ένα USB C Port.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.