Στην Developer Conference 2020 που πραγματοποίησε η Huawei παρουσίασε το Harmony OS 2.0. Η εταιρεία είπε ότι δε θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το λειτουργικό της Google και πώς απλά θα βάλει μερικά χαρακτηριστικά του Android 11 στο EMUI 11.

Επίσης, το παλιό σου Huawei smartphone δεν είναι για πέταμα. Αν τρέχει το EMUI 11 κατά πάσα πιθανότητα θα αναβαθμιστεί στο Harmony OS 2.0, γιατί η εταιρεία θα προσθέσει τον απαραίτητο κώδικα – που κάνει δυνατό το update – σε μελλοντική ενημέρωση.

Το πρώτο smartphone με προεγκατεστημένο το Harmony OS 2.0 θα κυκλοφορήσει το 2021 και η ανάπτυξη του λογισμικού θα περάσει από τρία στάδια. Η πρώτη φάση έχει ξεκινήσει ήδη και για να τρέξει μία συσκευή το λειτουργικό της Huawei θέλει μόνο 128kB RAM, ενώ υποστηρίζονται τηλέφωνα με μνήμη μέχρι 128MB.

Η δεύτερη φάση θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2021 και θα προσθέσει υποστήριξη για συσκευές που έχουν μέχρι 4GB μνήμη RAM. Άρα παίζει το πρώτο Harmony OS 2.0 smartphone να είναι mid-range. Τέλος, η τρίτη φάση ξεκινάει τον Οκτώβριο του 2021 με το λειτουργικό της Huawei να υποστηρίζει τηλέφωνα με 4GB+ μνήμη RAM.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δώσε πόνο.
    Σπας τους τα μονοπώλια.
    Έχω και ένα παλιό nokia με Symbian μπορούμε να κάνουμε κάτι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.