Βρισκόμαστε χρονικά, λίγο μετά την ανακοίνωση των νέων τιμών που εφαρμόζει το Netflix και Ιρλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο και σα να μην έφθανε αυτό, η εταιρεία θέλει να πει οριστικά και αποφασιστικά αντίο στη τακτική διαμοιρασμού του password.

Σε μια ανάρτηση στο επίσημο ιστολόγιο της εταιρείας, η Chengyi Long, του Netflix αναφέρει: Παρόλο που η πρακτική αυτή ήταν εξαιρετικά δημοφιλής, δημιούργησε επίσης κάποια σύγχυση σχετικά με το πότε και πώς μπορεί να γίνει κοινή χρήση του Netflix. Ως αποτέλεσμα, οι λογαριασμοί μοιράζονται μεταξύ των νοικοκυριών – επηρεάζοντας την ικανότητά μας να επενδύουμε σε σπουδαίες νέες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες για τα μέλη μας”.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου δοκιμής της νέας πολιτικής, οι χρήστες αφενός θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν το προφίλ τους σε νέο λογαριασμό και να αρχίσουν να πληρώνουν, αφετέρου θα λάβουν ειδοποιήσεις που θα τους προτρέπουν να προσθέσουν έναν ακόμη θεατή στο πακέτο τους έναντι 2,380 CLP στη Χιλή, 2.99 USD στη Κόστα Ρίκα, και 7.9 PEN στο Περού, όπου δοκιμάζεται αρχικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.