Skip to content

Μοιράζεσαι το λογαριασμό σου στο Netflix; Διώξτους με μερικά κλικς

Baladis Koumpouras
Baladis Koumpouras
Κοινοποίηση:
Μοιράζεσαι το λογαριασμό σου στο Netflix; Διώξτους με μερικά κλικς

Το Netflix συχνά θεωρείται ως το δώρο που συνεχίζει να σου προσφέρει. Ο κατάλογος περιέχει εξαιρετικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Και εκεί που νομίζεις ότι δεν έχει τίποτα να δεις, έρχεται ένα πλήθος νέων original προτάσεων και αυτό δεν περιλαμβάνει ταινίες και τηλεοπτικές σειρές από τρίτα studios.

Οι άνθρωποι μοιράζουν τα στοιχεία του λογαριασμού τους συνεχώς με συγγενικά τους πρόσωπα. Και σίγουρα πολλοί από εσάς θα το κάνετε. Αλλά τι γίνεται αν θελήσεις να τους διώξεις από τον λογαριασμό σου;

  • Πρώτον, θα πρέπει να συνδεθεί στο λογαριασμό σου στο Netflix μέσω του website και να επιλέξεις το προφίλ σου. Στη συνέχει κάνε hover πάνω από το thubnail της εικόνας προφίλ σου στην πάνω δεξιά γωνία της homepage και πάτησε στο Account.
  • Στην επόμενη σελίδα, κάνε scroll down στα settings sections και πίεσε στο Sign out of all devices.
  • Συνδέσου ξανά στο λογαριασμό και άλλαξε το password σου.

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Baladis Koumpouras

Baladis Koumpouras

Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για τα κινητά τηλέφωνα και την επιστήμη. Ξεκίνησε το 2018 να εργάζεται στο techmaniacs.gr μετά από ένα σύντομο πέρασμα από myphone.gr και digitallife.gr. Από τότε συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κάνει αυτό που αγαπάει. Περισσότερα στο https://baladiskoumpouras.link/

Tags: netflix
Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.