Τον τελευταίο καιρό έχουμε ακούσει πολλά για το αεροπορικό δυστυχήμα των Μαλαισιανών αερογραμμών. Αναλυτές λένε ότι θα ανακτηθούν αρκετά στοιχεία για το δυστύχημα από τα κινητά των επιβατών. Πως όμως θα γίνει όμως αυτό από τη στιγμή που οι συσκευές βρίσκονταν τόσες μέρες στη θάλασσα;

chip3_2

Σύμφωνα με την 4Discovery, μια εταιρεία που ασχολείται με την επανάκτηση δεδομένων από κινητές συσκευές, μας λέει ότι μπορούν να ανακτηθούν πληροφορίες από τα κινητά άσχετα αν είναι στο νερό μέρες ή ακόμα και μήνες. Οι συσκευές θα παραμείνουν μέσα στο νερό μέχρι την στιγμή ανάκτησης των δεδομένων.

Η εταιρεία συνεχίζει λέγοντας ότι από τη στιγμή που δεν έχουν πειραχτεί οι data cards τα δεδομένα είναι εκεί. Μέσα στα δεδομένα μπορεί να περιέχονται μηνύματα, βίντεο ή κάποια τελευταία λόγια από τα θύματα.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.