Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2016 Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των Οθονών Philips, πρόκειται να παρουσιάσει μερικά από τα καινούργια της προϊόντα στην ISE 2016 – από οθόνες ανάλυσης 5k μέχρι οθόνες SoftBlue με ειδική προστασία για τα μάτια. Η έκθεση Integrated Systems Europe (ISE) είναι μια έκθεση για επαγγελματικά οπτικοακουστικά και ηλεκτρονικά συστήματα και πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου στο συνεδριακό κέντρο Άμστερνταμ RAI. H MMD θα παρουσιάσει επιλεγμένα προϊόντα στο περίπτερο της Philips 10-K136, ενδεικτικά:


Ένα από αυτά τα ξεχωριστά προϊόντα είναι η νέα οθόνη LCD Philips 275P4VYKEB 27-ιντσών με ανάλυση UltraClear 5K. Με 14,7 εκατομμύρια pixels (5,120 x 2,880), η πρόσφατη τεχνολογία ανάλυσης 5K συμπυκνώνει τέσσερις φορές περισσότερο περιεχόμενο ανά ίντσα οθόνης σε σχέση με την ανάλυσης Quad HD, για γραφικά πιο εκθαμβωτικά από ποτέ. Η νέα οθόνη είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία PerfectKolor, η οποία εξασφαλίζει εργοστασιακά καλιμπραρισμένο κατά 99% AdobeRGB χρωματικό χώρο και ένα δισεκατομμύριο χρώματα. Πέρα από τα λαμπερά χρώματα και την ανάλυση, η οθόνη είναι κατασκευασμένη προκειμένου να ταιριάζει με τον τρόπο εργασίας των χρηστών, με webcam, MultiView για διαχωρισμό της επιφάνειας εργασίας σε πολλαπλά μέρη, ενσωματωμένα ηχεία για υπέροχο ήχο, καθώς και μη ανακλαστική επιφάνεια και τεχνολογία Flicker-free για τη μείωση της κόπωσης των ματιών.


Μια άλλη οθόνη υψηλής ανάλυσης που θα παρουσιαστεί στην έκθεση, είναι το μοντέλο 241P6VPJKEB. Παρά τις μικρές της διαστάσεις των 23,8 ιντσών, η οθόνη προσφέρει πραγματική αίσθηση άπλετης επιφάνειας στους χρήστες χάρη στην ευκρίνεια και την καθαρότητα της 4K ανάλυσης. Επίσης, προσφέρει 1,074 δισεκατομμύρια χρώματα, 99% του χρωματικού προτύπου SRGB, καθώς και ενσωματωμένη web κάμερα και μικρόφωνο.


Η οθόνη 241P6EPJEB 24 ιντσών εκπροσωπεί την σειρά της MMD των οθονών Philips με την καινοτόμα τεχνολογία SoftBlue. Η τεχνολογία SoftBlue προστατεύει τα μάτια και μειώνει την κόπωσή τους, περιορίζοντας τις επιπτώσεις της έκθεσης στο μπλε φως. Αυτό επιτυγχάνεται εξαλείφοντας τις εκπομπές μπλε φωτός σε δυνητικά επιβλαβή μήκη κύματος, χωρίς να θυσιάζεται η πιστότητα και η ποιότητα του αρχικού χρώματος. Έτσι, οι χρήστες απολαμβάνουν τόσο την καλή υγεία των ματιών τους όσο και την επαγγελματικού επιπέδου πιστότητα χρωμάτων.

Επιπλέον, η MMD παρουσιάζει δύο Full HD οθόνες USB Docking στην ISE: ένα μοντέλο 21,5 ιντσών (221S6QUMB) και ένα άλλο 23 ιντσών (231P4QUPES). Χάρη στο ενσωματωμένο Ethernet, οι οθόνες αυτές παρέχουν άμεση πρόσβαση μέσω ενός μόλις καλώδιο USB υψηλής ταχύτητας σε περιφερειακό εξοπλισμό, δίκτυα, intranet και internet.Περισσότερες πληροφορίες για τις LCD οθόνες της Philips: www.philips.com/monitors

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.