Δελτίο Τύπου για το MLS iQTab®

Την κυκλοφορία του πρώτου της tablet ανακοινώνει η MLS Πληροφορική. Το όνομά του είναι MLS iQTab®. Το ελληνικό tablet  συνδυάζει υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, καινοτόμες λειτουργίες και στυλ ώστε να προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήσης.

MLS iQTab®

Ενσωματώνει νέες, μοναδικές λειτουργίες αναγνώρισης φωνής στις οποίες εξειδικεύεται η MLS: Το νέο Talk&Post® για το Facebook που λες το κείμενο και αυτό γράφεται αυτόματα στο wall σου, ενώ το ειδικό πλήκτρο Talk&Post® στο MLS Keyboard®, σου επιτρέπει να σχολιάζεις (comment) και να στέλνεις μηνύματα (chat) μόνο με τη φωνή σου.  Το νέο Talk&Email® που απλά λες το κείμενο που θέλεις να γράψεις κι αυτό γράφεται αυτόματα αποφεύγοντας τη χρονοβόρα πληκτρολόγηση των emails.

Το MLS iQTab®, με λειτουργικό σύστημα Android 4.1, έχει οθόνη αφής IPS 7’’ με εντυπωσιακή γωνία θέασης 179⁰ για να απολαμβάνει ο κάτοχός του τέλεια εικόνα μαζί με την παρέα του.  Διπύρηνο επεξεργαστή και διπύρηνη κάρτα γραφικών  για ταχύτατη λειτουργία σε κάθε είδους εφαρμογή. Μνήμη ROM 8GB, μπροστινή κάμερα και για βιντεοκλήσεις, ραδιόφωνο, Bluetooth και hot key που μπορεί να ορίσει ο χρήστης τι θέλει να κάνει με το πάτημα του (π.χ. να ανοίγει το Facebook, τα e-mail κτλ.).  Ειδικά σχεδιασμένο από την MLS ώστε να είναι λεπτό με πάχος μόλις 8,4 mm ενώ διαθέτει scratch resistant-soft touch πλάτη για ευχάριστη αίσθηση και αντοχή. Μελετημένο επίσης να είναι ελαφρύ με βάρος μόλις 260γρ (το ελαφρύτερο της αγοράς). Συνοδεύεται από φορτιστή σπιτιού και καλώδιο micro USB.

Το MLS iQTab® διατίθεται σε όλα τα καταστήματα Γερμανός, Cosmote, Public, Κωτσόβολος, Media Markt και σε όλες τις ενημερωμένες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και πληροφορικής. Η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης του MLS iQTab® είναι 179€ ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.