Μια νέα πολύ οικονομική λύση έρχεται να μας δώσει το TomTop, αυτή την φορά για το MJX Bugs 3 PRO, ένα νέο προσιτό αλλά παράλληλα αρκετά ικανό quadcopter. Το εν λόγω drone αποτελεί μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να αποκτήσουν το πρώτο τους drone, και όχι μόνο, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία ελέγχου και πτήσης στους χρήστες του.

Το MJX Bugs 3 PRO είναι εξοπλισμένο με γυροσκόπιο 6 αξόνων που φτάνει σε μέγιστη ταχύτητα τα 10Km/s. Η αυτονομία του είναι στα 20 λεπτά και φτάνει σε πλήρη φόρτιση σε 4 ώρες. Το drone, χάρη στον ελεγκτή 4 καναλιών 2,4 GHz είναι δυνατό να πετάξει σε απόσταση έως και 800 μέτρων, ενώ οι ενσωματωμένες λειτουργίες συντήρησης υψόμετρου, χρησιμοποιώντας έναν ενσωματομένο δέκτη GPS, επιτρέπουν μια ευχάριστη πτήση χωρίς προβλήματα χειρισμού.

Το quadcopter MJX Bugs 3 PRO είναι διαθέσιμο αγορά με τιμή μόλις €111,92, ωστόσο αν θέλετε να το αποκτήσετε και δεν διαθέτετε ήδη κάποια action camera, το κατάστημα προσφέρει και μια έκδοση με FHD κάμερα, για μόλις €154,97.

Το MJX Bugs 3 PRO χωρίς κάμερα θα το βρείτε εδώ

Το MJX Bugs 3 PRO με κάμερα FHD θα το βρείτε εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.