Η Xiaomi θέλει να προσφέρει κάτι παραπάνω από απλή Android εμπειρία. Έτσι η εταιρία συνεργάστηκε με την MIUI που ήταν μια αρκετά δημοφιλής ROM και μια από τις παλαιότερες Android ROMs που κυκλοφορούν. Το ξεχωριστό γραφικό περιβάλλον που διαθέτει, την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, καθώς η αρχή του Launcher που χρησιμοποιεί, απέχει αρκετά από το κλασσικό Android UI. Θα λέγαμε μάλιστα πως έχει πολλές επιρροές από το iOS.

miui

Μέχρι τώρα για να χρησιμοποιήσετε το γραφικό περιβάλλον της MIUI, έπρεπε να έχετε είτε Xiaomi συσκευή, είτε να έχετε περάσει MIUI ROM στο κινητό σας. Πλέον όμως δεν είναι ανάγκη  να έχετε τα παραπάνω, καθώς o MIUI launcher είναι διαθέσιμος δωρεάν στο Play Store!

Ο Launcher είναι εξοπλισμένος με ένα σωρό θέματα για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει. Όπως και η επιλογή να αλλάξετε τα εικονίδια. Θα βρείτε εκατοντάδες θέματα και σετ εικονιδίων στο μάρκετ που διαθέτει.

Μπορείτε να βρείτε τον MIUI Launcher εδώ ενώ την εφαρμογή για την MIUI lockscreen εδώ, καθώς δεν περιλαμβάνονται στο ίδιο πακέτο. Ρίχτε του μια ματιά, δεν έχετε να χάσετε κάτι!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.