Η Poco έχει της σειρές F και Χ που αποτελούνται από up-mid-range smartphones και μετά ακολουθούν τα M και C που είναι ακόμα πιο οικονομικές συσκευές. Τα περισσότερα μοντέλα είναι rebrand από τηλέφωνα της Redmi και της Xiaomi, αυτό βοηθάει στη μείωση της τελικής τιμής.

Ένα από τα επόμενα μοντέλα που περιμένουμε να δούμε από την κινέζικη εταιρεία είναι το C40 που αναμένεται να είναι rebrand του Redmi 10C ή έστω παρόμοιο, αφού το πρώτο έχει αριθμό μοντέλου “C3QP” και το δεύτερο “C3Q”. Επίσης, το μοντέλο αυτό θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της Xiaomi στο Android Go.

Μπορεί η κινέζικη εταιρεία να έχει απομακρυνθεί από το πρόγραμμα του Android Go, αλλά φαίνεται ότι έχει αναπτύξει τη δική της Go έκδοση του MIUI. Συγκεκριμένα, βρέθηκε κώδικας που αναφέρει το MIUI Go, μαζί με το MIUI Lite που έχει περιορισμένες δυνατότητες.

Το MIUI Lite δεν έχει απενεργοποιημένα στοιχεία όπως τα floating windows και το Game Turbo mode για να μπορεί να τρέχει καλύτερα σε συσκευές με λιγότερη από 4GB μνήμη RAM. Οπότε, ίσως το MIUI Go είναι μία έκδοση με περισσότερους περιορισμούς για ακόμα πιο low-end συσκευές – όπως αναμένεται να είναι το Poco C40 – που ίσως έχει έκδοση με 2GB RAM.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχω το poco m4 pro 5g το hotspot του κλείνει συνέχεια από μόνο του και με επανεκκίνηση πάλι δύσκολα ανοίγει πως μπορώ να το διορθώσω; Ευχαριστώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.