Τα πρώτα screenshots του MIUI 14 είναι εδώ και αποκαλύπτουν ορισμένες πρώτες αλλαγές. Αρχικά, να αναφέρουμε ότι θα βασίζεται σε Android 13. Το Gallery app λαμβάνει χαρακτηριστικό αναγνώρισης κειμένου, ώστε να μπορείς εύκολα και γρήγορα να αντιγράψεις κείμενο από τις εικόνες που τραβάς. Επιπλέον, υπάρχει ένα On this day feature, το οποίο θα σου εμφανίζει φωτογραφίες που έχεις τραβήξει πριν από πολλά χρόνια, στα πλαίσια υπενθύμισης.

Το ντεμπούτο του κάνει ένα νέο anti-fraud σύστημα. Το σημαντικό είναι ότι θα υποστηρίζει Bluetooth LE Audio, η επόμενη επανάσταση στο χώρο του ασύρματου ήχου. Θα προσφέρει ένα νέο υψηλής ποιότητας code, καθώς και υποστήριξη για Auracast broadcasting, κατά την οποία μια συσκευή θα λειτουργεί σαν σταθμός FM radio και πολλά ακουστικά θα μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα. Επιπροσθέτως, με τη λειτουργία Multi Stream θα μπορεί να στείλει ήχο και στα δυο TWS.

Η νέα έκδοση επίσης θα έχει και ριζικά ανανεωμένες ειδοποιήσεις, όπως και βελτιωμένο interface της Assistant. Το MyDrivers υποστηρίζει ότι δεν θα υπάρξει ενδιάμεση έκδοση όπως με το MIUI 12.5. Η Xiaomi σκοπεύει να πάει από το MIUI 13 στο MIUI 14 απευθείας.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.