Το Minecraft είναι ένα απίστευτα δημιουργικό παιχνίδι και το έχουμε δει πολλές φορές, όμως αυτή τη φορά η Verizon και οι αστέρες του παιχνιδιού, Captain Sparklez και SethBling, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Έτσι λοιπόν κατασκευάστηκε το πρώτο smartphone μέσα στο παιχνίδι, το οποίο όμως είναι πλήρως λειτουργικό.

minecraft smartphone

Όταν λέμε πως είναι πλήρως λειτουργικό, το εννοούμε, αφού μπορεί να κάνει κανονικά βιντεοκλήσεις και να ανοίξει ιστοσελίδες, όπως θα κάναμε και στην συσκευή μας. Η οθόνη αποτελείτε από blocks για pixels, οπότε μην περιμένετε να έχει καθαρή εικόνα, όμως παραμένει ιδιαίτερα εντυπωσιακό το επίτευγμα.

Όλο το project ξεκίνησε από τους μηχανικούς της Verizon, οι οποίοι δημιούργησαν μια εφαρμογή με το όνομα Boxel. Η εφαρμογή μετατρέπει τα δεδομένα που λαμβάνει μέσω διαδικτύου, σε τουβλάκια του minecraft. Οι μηχανικοί όμως δεν έμειναν εκεί, αφού δημοσίευσαν τον κώδικα της εφαρμογής στο Git-Hub, για να είναι προσβάσιμα στο κοινό και να δούμε περισσότερους servers σαν αυτόν από τους χρήστες.

Δείτε τα βίντεο από τις δοκιμές των Captain Sparklez και SethBling παρακάτω.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Mojang κάνει Minecraft σε κινητό τηλέφωνο και αυτός ο τύπος κάνει ένα τηλέφωνο στο Minecraft (το καλύτερο παιχνίδι που έχω δει στο techbigs μέχρι τώρα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.