Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι θα ήθελαν να έπαιρναν το Android 10 στο Galaxy S8 τους. Αυτό όμως είναι πολύ δύσκολο, καθώς η Samsung δεν προσφέρει πάνω από δυο μεγάλες αναβαθμίσεις ακόμη και στα flagship smartphones. Το Android 9 Pie ήταν το δεύτερο μεγάλο OS update για το Galaxy S8. Ωστόσο, υπάρχει ένα listing στο Geekbench, το οποίο ίσως δώσει στους ανθρώπους τη λάθος εντύπωση.

Πιο συγκεκριμένα, ένα αποτέλεσμα στο Geekbench για το Galaxy S8 δείχνει ότι η συσκευή τρέχει Android 10. Το listing είναι από τις 9 Οκτωβρίου, τρεις ημέρες πριν από την πρώτη beta build για το Galaxy S10. Επομένως οποιαδήποτε ROM αυτή η συσκευή έτρεχε, δεν βασίζονταν στην πρώτη beta που η εταιρεία έδωσε επισήμως. Επιπλέον, δεν υπάρχει και ιδιαίτερη κίνηση στο χώρο των custom ROMs του Android 10 για το Galaxy S8 σε αυτό το σημείο. Αν και αυτό, είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό, καθώς ο κόσμος θέλει επίσημο upgrade για τη συσκευή σου.

Μην ξεχνάς, ότι είναι εξαιρετικά εύκολο να πειράξει κάποιος ένα αποτέλεσμα. Συμπερασματικά, η Samsung έχει ελάχιστες πιθανότητες να κυκλοφορήσει ένα τρίτο update για τη συσκευή, βέβαια μένει να φανεί στη πράξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.