Αν και τα Samsung Galaxy S22 απέχουν χρονικά αρκετά, οι πρώτες πληροφορίες για αυτά ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν το ντεμπούτο τους. Πλέον, ο γνωστός σε όλους μας Ice Universe, αναφέρει ότι η σειρά Galaxy S22 θα υποστηρίζει 65W φόρτιση. Αν και μια τέτοια κίνηση, φαντάζει απολύτως λογική, είναι απίθανο η Samsung να μεταβεί σε αυτήν την υλοποίηση.

Αυτή τη στιγμή, λίγα high end Samsung smartphones, όπως το Galaxy S20 Ultra επιτρέπουν τη φόρτιση στα 45w. Τα περισσότερα, φθάνουν μέχρι τα 25W, σημαντικά πιο κάτω από τις προτάσεις ανταγωνιστών όπως η Xiaomi και η RealMe. Το sammobile υποστηρίζει, ότι στις δοκιμές του, έχει διαπιστώσει πως ένας 45w φορτιστής σου εξοικονομεί μόλις λίγα λεπτά στη καλύτερη περίπτωση, σε σύγκριση με έναν 25w. Και όσο αυξάνεις τα watt τα πλεονεκτήματα είναι ακόμη μικρότερα, ενώ αρχίζει να εμφανίζεται και η παράμετρος της φθοράς της μπαταρίας λόγω της θερμότητας που παράγεται. 

Εκτός από αυτό, ένα άλλο θέμα που θα προκύψει, είναι με τον Exynos 2200 που φημολογείται ότι θα καταφθάσει με AMD mRDNA GPU. Το τελευταίο πράγμα που θέλει η Samsung είναι να αυξήσει και άλλο την πίεση στο σύστημα ψύξης. Επομένως, όπως όλα δείχνουν είναι ασφαλές να θεωρήσουμε ότι η Samsung, μάλλον θα περιοριστεί στα ως 45w προς το παρόν.

Μακριά από κινέζικα fake Galaxy S21 Ultra! (video)

Φωτογραφία αρχείου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.