Το Wordle είναι παντού αυτή τη στιγμή. Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων έχει εμπνεύσει αντιγραφές και άλλες απάτες σε iOS και Android. Προσοχή: Δεν κυκλοφορούν επίσημα app, ενώ υπάρχει μόνο ένας επίσημος τρόπος για να παίξετε το παιχνίδι.

Βασικά, υπάρχει μια επίσημη έκδοση του Wordle και βρίσκεται στον ιστότοπο powerlanguage.co.uk/wordle/. Μέχρι τώρα δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημη εφαρμογή σε καμία πλατφόρμα, και προφανώς ούτε για Android και iOS.

Αν αναζητήσετε το Wordle σε οποιοδήποτε από τα δημοφιλή καταστήματα εφαρμογών, App Store και Google Play Store, και βρείτε μια εφαρμογή με αυτό το όνομα, δεν είναι το αυθεντικό παιχνίδι, ενώ ακόμη και αν δεν είναι scam μάλλον δεν θα έχει καμία σχέση το gameplay.

Φυσικά, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι μια εφαρμογή που ονομάζεται “Wordle” στο App Store ή στο Google Play είναι κακόβουλη. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να είναι κάποιος που θέλει να εκμεταλλευτεί το σάλο και να βγάλει χρήματα κυκλοφορώντας ένα παιχνίδι που αντιγράφει το αυθεντικό – και πάλι δεν είναι ότι καλύτερο.

Για να το θέσουμε απλά, εάν δεν θέλετε να πέσετε θύματα οποιουδήποτε απατεώνα ή στηρίξετε άτομα που εκμεταλλεύονται τη δουλειά άλλων προς όφελος τους, τότε μπορείτε να παίρνετε την καθημερινή σας Wordle δόση μπαίνοντας από οποιαδήποτε συσκευή στον επίσημη ιστότοπο (link πιο πάνω και στην ΠΗΓΗ).

Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να αποφύγετε όλες αυτές τις εφαρμογές που εκμεταλλεύονται το viral παιχνίδι λέξεων, γιατί στην καλύτερη θα κατεβάσετε κάποιο κακό αντίγραφο γεμάτο διαφημίσεις, και στην χειρότερη θα μπορούσατε να πέσετε θύματα πολλών μορφών απάτης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.