Μέχρι να εμφανιστεί το Chromecast για το Google TV, οι συσκευές Mi Box της Xiaomi θεωρούνταν από πολλούς ως τα καλύτερα φτηνά Android TV boxes της αγοράς. Ωστόσο, η κινέζικη εταιρεία δεν έχει και την καλύτερη φήμη όσον αφορά το λογισμικό. Γι’ αυτό, οι κάτοχοι του αρχικού Xiaomi Mi Box S ίσως πρέπει να περιμένουν λίγο πριν εγκαταστήσουν τη νέα ενημέρωση, που μόλις κυκλοφόρησε.

Κάτοχοι της συσκευής ανέφεραν μια σειρά από προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν μετά την αναβάθμιση του Mi Box S στο Android TV 12. Τα προβλήματα ποικίλλουν. Μεταξύ άλλων, οι χρήστες αναφέρουν boot loops, δυσλειτουργίες με το CEC, κρασαρίσματα εφαρμογών ή αποτυχία φόρτωσης, γενικά κολλήματα, σφάλματα στον ήχο, και άλλα.

Όπως όλα δείχνουν, η Xiaomi θα μπορούσε να έχει δουλέψει λίγο παραπάνω σε αυτήν την ενημέρωση, πριν την κυκλοφορήσει για το Mi Box S. Ελπίζουμε η εταιρεία να διορθώσει όλα αυτά τα bug και να διαθέσει μία διορθωμένη ενημέρωση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει να κυκλοφορήσει update για το TV box από τότε που το ενημέρωσε στο Android 9 το 2020.

Όπως και να έχει, αυτό είναι το τελευταίο update που λαμβάνει το Mi Box S, καθώς το chipset του φτάνει στο τέλος του κύκλου ζωής του. Πριν τερματίσει την υποστήριξη της συσκευής, η εταιρεία δίνει το Android TV 12 που φέρνει εναλλαγή του ρυθμού ανανέωσης, 4K UI, ενδείξεις μικροφώνου και κάμερας, και υποστήριξη για HDMI CEC 2.0, μεταξύ άλλων βελτιώσεων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.