Το Samsung Galaxy A32 5G είναι ένα από τα καλύτερα οικονομικά τηλέφωνα, αυτή τη στιγμή. Διαθέτει κλασική θύρα ήχου, επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, μπαταρία με εξαιρετική αυτονομία, και κάμερες που αποδίδουν εκπληκτικά καλά για την κατηγορία τιμής του.

Αλλά ξέρετε, το εξαιρετικό είναι απλώς μια λέξη, δεν είναι η απόλυτη μορφή ισχύος. Οι δυνατότητες των συσκευών μπορούν να είναι άπειρες και σε μια προσπάθεια να το αποδείξει αυτό ένας redditor, ο Downtown_Cranberry44, ξεπέρασε τα όρια, ή και όχι.

Το θέμα δεν ήταν η μπαταρία των 5.000mAh του A32 5G, την οποία δεν τη λες μικρή, αλλά η επιστήμη. Ο redditor ήθελε να κάνει πειράματα και να στείλει ένα μήνυμα, στους καταναλωτές, τις εταιρείες, και τους επιστήμονες.

Τι έκανε λοιπόν αυτή η γενναία ψυχή; Λοιπόν, συνέδεσε έξι κυψέλες μπαταρίας Samsung 50E μεταξύ τους και προσάρμοσε το “τούβλο” που δημιούργησε σε ένα Samsung Galaxy A32 5G. Σύμφωνα με τον ίδιο, η τερατώδης μπαταρία χρειάστηκε 7 ώρες για να φορτίσει και αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο από μία εβδομάδα.

Ανεξάρτητα από το πόσο απολαυστικά μνημειώδες μπορεί να φαίνεται το έργο αυτού του redditor, στην πραγματικότητα χρειάζεται σκληρή δουλειά, υπομονή και αποφασιστικότητα για να κάνεις κάτι τέτοιο. Αν σκέφτεστε – για οποιονδήποτε λόγο – να κάνετε κάτι παρόμοιο, να ξέρετε ότι πρόκειται για μια επικίνδυνη εργασία που πρέπει να εκτελείται μόνο από επαγγελματίες.

Από εκεί και πέρα. Έστω ότι φτάσεις στο στάδιο που έφτασε ο redditor. Κοίτα αυτό το τούβλο. Παρόλο που αυτό είναι ένα απίστευτο κατόρθωμα από μόνο του, το Samsung Galaxy A32 5G έχει σχεδόν χάσει τη φορητότητα του. Χωρίς αμφιβολία, δεν μπορεί να μπει στην τσέπη σε καμία περίπτωση, αλλά αν κάποιος βρει τρόπο να το έχει μαζί του, τότε σίγουρα δεν θα χρειαστεί φορτιστή. Μία καλή λύση για κατασκήνωση αρκετών ημερών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.