Δεν έχει σημασία που κάποιοι θεωρούν υπερβολικά ακόμα και τα 108MP σε ένα smartphone. Οι εταιρείες συνεχίζουν να αυξάνουν τα MP στις κάμερες των έξυπνων τηλεφώνων, όπως η Xiaomi που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone με 144MP κάμερα.

Τώρα, ο κινέζος leaker του Weibo Digital Chat Station αποκάλυψε ότι τον Μάιο κάποια εταιρεία θα κυκλοφορήσει smartphone με 192MP κάμερα. Μάλιστα σημειώνει ότι το έξυπνο τηλέφωνο θα διαθέτει τον Snapdragon 765, ο οποίος υποστηρίζει 192MP.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι η LG θα ανακοινώσει στις 15 Μαίου τους αντικαταστές της σειράς G, υπό νέο brand. Πρόκεται για 5G smartphones που θα διαθέτουν Snapdragon 765. Οπότε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το έξυπνο τηλέφωνο στο οποίο αναφέρεται ο leaker να είναι κάποιο από τα νέα μοντέλα της LG.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.