Τα μικρά τηλέφωνα είναι πλέον σπάνια, ειδικά όταν μιλάμε για την αγορά των flagship smartphones. Αν και δεν το λες ακριβώς compact, το Pixel 5 με την 6 ιντσών οθόνη είναι ένα τηλέφωνο που χωράει σχετικά άνετα στην τσέπη. Φαίνεται, ότι η Google κάνει στροφή στα compact smartphones και μετά από δύο γενιές θα βγάλει ένα μικρό flagship στη σειρά Pixel 8.

Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή της βιομηχανίας οθονών, Ross Young, το Pixel 8 θα είναι μικρότερο από ό,τι περιμέναμε, πιο μικρό από το Pixel 7, αλλά πιο μεγάλο από το Pixel 5 που αναφέραμε πιο πάνω. Ο κολοσσός της αναζήτησης πήγε από τις 6.4 ίντσες του Pixel 6 στις 6.32 ίντσες του Pixel 7. Τώρα, θα μειώσει ακόμα περισσότερο τη διαγώνιο της οθόνης των βασικών Pixel κατεβαίνοντας στις 6.16 ίντσες.

Με αυτή τη διάσταση, το Google Pixel 8 πλησιάζει περισσότερο στο Samsung Galaxy S23 των 6.1 ιντσών και το Apple iPhone 14 που έχει αντίστοιχη οθόνη. Οπότε, τα bezels παίζουν μεγάλο ρόλο, ώστε το μέγεθος των συσκευών να είναι όσο πιο compact γίνεται. Τέλος, ο Young είπε ότι το Pixel 8 Pro θα έχει 6.7 ιντσών οθόνη, όπως και το Pixel 7 Pro.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.