Η Google ακολουθεί μια κακή συνήθεια να ενσωματώνει αλλαγές σε μια εφαρμογή, για να τις ενεργοποιήσει πολύ αργότερα. Συνήθως δεν υπάρχει τρόπος να εξαναγκάσεις την ενεργοποίησή τους εσύ και είναι δύσκολο να πεις τι άλλαξε που κάνει τη συσκευή σου να λειτουργεί διαφορετικά. Αν παρατηρήσατε κάποιες αλλαγές στο πληκτρολόγιο Gboard της Google, ευθύνεται ένα server side update της Google.

Ίσως να διαπιστώσεις ότι πήρες το νέο update, όταν το key που πληκτρολόγησες δείχνει λίγο διαφορετικό, πιο rounded. Επίσης, λίγες αλλαγές έχουν γίνει και στο search UI. Η μπάρα αναζήτησης (search suggestion bar) έχει rounded γωνίες ενώ η GIF search bar είναι μικρότερη με προτάσεις δίπλα από αυτήν. Γενικότερα δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, όπως θα παρατηρήσετε και στα screenshots.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.