Η OnePlus ετοιμάζει μία ολόκληρη νέα σειρά με smartphones, tablets, ακουστικά, και άλλα. Το όνομα της σειράς είναι Nord και το πρώτο smartphone θα είναι το mid-range OnePlus Nord.

Έχουν γίνει γνωστά διάφορα στοιχεία για το smartphone. Ξέρουμε ήδη ότι θα έχει τον Snapdragon 765 που υποστηρίζει 5G, 8GB μνήμη RAM και μάλλον θα κυκλοφορήσει έκδοση με 12GB RAM.

Τα τελευταία νέα σχετικά με το OnePlus Nord προέρχονται και πάλι από τον Max J. που δημοσίευσε μία εικόνα με τη λέξη “sooooN”. Στη φωτογραφία αυτή ο leaker έχει βάλει επίτηδες τέσσερα “o” γιατί όπως επιβεβαίωσε αργότερα το mid-range smartphone θα έχει τετραπλό σύστημα καμερών. Λογικά στο module θα υπάρχουν η κύρια ευρυγώνια, μία ultra-wide και ένας macro. Ο τέταρτος αισθητήρας θα μπορούσε να είναι depth ή BW.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.