Πρόσφατα, η Microsoft παρουσίασε τα Lumia 430 και Lumia 540 εμπλουτίζοντας, την low-range κατηγορία των προϊόντων της. Μια φήμη όμως κάνει λόγο πως η εταιρεία αυτόν τον καιρό δουλεύει πάνω σε τέσσερις νέες συσκευές, εκ των οποίων οι δύο θα αποτελούν τις νέες ναυαρχίδες της εταιρίας και οι άλλες δύο θα ενταχθούν στην μεσαία κατηγορία προϊόντων της.

Nokia-Lumia-930-goes-official (2)

Αν και ακόμα δεν είναι γνωστό ποια θα είναι η ονομασία των δύο high-end προτάσεων της εταιρίας, λογικό φαντάζει να ονομαστούν Lumia 940 και Lumia 940XL, τα οποία πιθανόν να είναι εξοπλισμένα με οθόνη 5 και 5.7 ιντσών αντίστοιχα. Επίσης ενδέχεται να έχουν οπίσθια κάμερα 24 ή 25 Megapixel, εμπρόσθια 5 Megapixel και υποστήριξη stylus, μιας και το Lumia 940XL όπως όλα δείχνουν θα είναι phablet. Θα τρέχουν Windows 10 και πολύ πιθανόν να δούμε εσωτερικά κάποιον εξαπύρηνο ή οκταπύρηνο επεξεργαστή, λαμβάνοντας υπόψιν ότι η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft υποστηρίζει αυτά τα SoC.

Όσο αναφορά τα άλλα δύο μοντέλα που ετοιμάζει η εταιρία, το ένα θα αποτελέσει τον διάδοχο του Lumia 830, που πιθανόν να ονομαστεί Lumia 840, και το άλλο θα είναι μια νέα συσκευή με πιθανή ονομασία Lumia 740XL.lumia 730 (3)

Το Lumia 840 θα ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με τον προκάτοχο του, θα είναι εξοπλισμένο με κάμερα 13 ή 14 Megapixel τεχνολογίας PureView, θα έχει οθόνη 5 ιντσών και αναβαθμισμένο επεξεργαστή.

Τέλος, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Lumia 740XL αναμένονται να είναι παρόμοια με αυτά του Lumia 840 με μόνες διαφορές να εντοπίζονται στην οθόνη, που αναμένεται να βρίσκεται στις 5.5 με 5.7 ίντσες, και στην κάμερα που πιθανόν δεν θα ενσωματώνει την τεχνολογία PureView.

Φυσικά κρατάμε κάθε επιφύλαξη για τις ονομασίες αλλά και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών αυτών, καθώς η πηγή που δημοσίευσε αυτές τις πληροφορίες δεν είναι βέβαιη πως αυτά θα είναι τα τελικά ονόματα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.