Όπως σας είχαμε πληροφορήσει, η Microsoft ετοίμαζε για αυτόν τον μήνα ένα μεγάλο update που ονομάζεται Fall Update ή Threshold 2 για τα Windows 10 και σήμερα πιθανότατα θα δούμε να εγκαθίσταται σε πάνω από 110 εκατομμύρια υπολογιστές.

windows10lead

Η ενημέρωση θα φέρει μπόλικες βελτιώσεις και αλλαγές που αναμένονταν για την τελική έκδοση των Windows 10. Συγκεκριμένα θα επιλυθούν πολλά προβλήματα στο νέο λειτουργικό της Microsoft, ενώ αναμένονται αλλαγές στο UI.

Μία άλλη αλλαγή αποτελεί το Skype, το οποίο θα έχει από σήμερα ξεχωριστές εφαρμογές για Messaging και Video, τις οποίες θα τις βρείτε στο Windows Store και δεν θα χρειαστείτε να κατεβάσετε την πλήρη έκδοση του Skype. Νέα, βελτιωμένα εικονίδια θα ενσωματωθούν, ενώ θα μπορείτε να αποθηκεύετε εφαρμογές σε εξωτερικούς δίσκους.

Βελτιώσεις αναμένονται και στον  Edge browser που θα συγχρονίζει αγαπημένα, ρυθμίσεις και ιστορικό και θα περιλαμβάνει tab preview. Ταυτόχρονα η Cortana θα μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ένα Microsoft Account.

Δείτε παρακάτω τι φέρνει το Fall Update στα Windows 10:

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροGoogle Maps: Επιτέλους και Offline!
Επόμενο άρθροΟ Firefox ήρθε επιτέλους στο iOS
Άλεξ εδώ... έχοντας περάσει τα εφηβικά gaming χρόνια μου με τα μεταχειρισμένα Game Boy του ξαδέρφου μου, μετατράπηκα με τον καιρό σε PlayStationManiac. Περιμένω υπομονετικά το επόμενο evolution μου σε PC gamer!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ