Η Microsoft έκλεισε την εκδήλωσή της μεγαλειωδώς, ανακοινώνοντας το Surface Pro 4. Η επόμενη σειρά Surface έρχεται για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό και ιδιαίτερα το iPad Pro.

Το Surface Pro 4 είναι πολύ κοντά στον προκάτοχό του σχεδιαστικά, αλλά παρουσιάζει ορισμένες αλλαγές που είναι κυρίως εργονομικές.  Η συσκευή είναι λεπτότερη με πάχος μόλις 8.4 χιλιοστά, ενώ η οθόνη ανεβαίνει στις 12.3 ίντσες. Η οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass 4.

Surface Pro 4

H οθόνη έχει ανάλυση 5Κ (!!!!) και διαθέτει 1024 σημεία πίεσης, τα οποία θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε με το Surface Pen. Το εκπληκτικό πενάκι, διαθέτει την γνώριμη γόμα, ενώ τοποθετείται στην συσκευή μέσω μαγνητών. Το νέο πενάκι, συνεργάζεται με την Cortana, αφού όταν πατάμε το παρατεταμένα το πλήκτρο του Stylus, ενεργοποιείται η φωνητική βοηθός.

Στο εσωτερικό του Surface 4 Pro θα βρούμε Intel Core 6ης γενιάς “Skylake”, ενώ να διαθέτει μέχρι και 16GB RAM και 1TB αποθηκευτικό χώρο.

Η νέα συσκευή θα υποστηρίζει το Windows Hello, έτσι θα το δούμε με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά και αναγνώριση προσώπου.

Σύμφωνα με την Microsoft, οι επιδόσεις της συσκευής είναι κατά 50% μεγαλύτερες από αυτές του MacBook Air, γεγονός που είναι εντυπωσιακό. Μαζί με το Surface Pro 4, ανακοινώθηκε και το νέο dock που θα προσθέσει τέσσερις USB 3.0 θύρες και δύο DisplayPort θύρες.

Το νέο Surface Pro 4 θα το δούμε να κυκλοφορεί στις 26 Οκτωβρίου, με τιμές που ξεκινούν από τα $899 και ανεβαίνουν ανάλογα με την έκδοση που επιλέγουμε.

https://www.youtube.com/watch?v=6Gh4o9IqeEU

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.