Η Microsoft ανακοίνωσε πότε θα ξεκινήσει και πότε θα σταματήσει την υποστήριξη των Windows Phone 8.1. Έτσι η υποστήριξη ξεκινάει στις 24 Ιουνίου και σταματάει τις 11 Ιουλίου του 2017. Ο τεχνολογικός γίγαντας του Redmond, υπόσχεται ότι θα υποστηρίξει την εν λόγω πλατφόρμα για 36 μήνες, παρέχοντας ενημερώσεις ασφαλείας και διαφόρων άλλων βελτιώσεων. Παράλληλα η Microsoft επισημαίνει ότι η τελική απόφαση για το αν κάποια συσκευή θα πάρει updates ή όχι, θα είναι στο χέρι του κατασκευαστή της συσκευής και του παρόχου κινητής απ’ όπου αγοράστηκε.

rsz_1the-new-logo-of-microsoft

Τα Windows Phone 8.1 για το κοινό και όχι το developer preview που είναι ήδη διαθέσιμο, θα κυκλοφορήσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα μαζί με το λανσάρισμα του Nokia Lumia 630. Η αναβάθμιση τώρα για τις υπόλοιπες συσκευές θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα σύμφωνα με την ημερομηνία που έδωσε η εταιρεία.

windows phone 8.1 update

Εν τω μεταξύ όσοι έχουν συσκευές με Windows Phone 7.8 καλό είναι να γνωρίζουν ότι η υποστήριξη σταματάει τις 9 Σεπτεμβρίου.

Πηγή | Via

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.