Σύμφωνα με πηγές από εκ των έσω, η Microsoft σκέφτεται να σταματήσει την σειρά Surface, αφού  οι πωλήσεις δεν πήγαν τόσο καλά όσο περίμενε. Η εταιρία είχε μεγάλες βλέψεις για αυτό το Tablet, αλλά υποστηρίζει πως τα smartphones με μεγάλες οθόνες, έκλεψαν τις πωλήσεις του. Όχι, δεν είχε καμία σχέση το γεγονός ότι το φθηνότερο ξεκινούσε από σχεδόν €1000…

microsoft_surface-pro-3-official-1

Οι πρώτες δύο γενιές Surface απέφεραν στην Microsoft απώλειες $1.7 εκατομμυρίων και τώρα η εταιρία περιμένει λιγότερες από 1 εκατομμύριο πωλήσεις για το Surface Pro 3, που στοχεύει σε εταιρικούς χρήστες. Έτσι οι φήμες λένε πως η εταιρία σταματάει την ανάπτυξη του επόμενου μοντέλου.

Καλό θα ήταν η εταιρία να σκεφτεί την τιμολογιακή πολιτική για την συσκευή, καθώς με τα χρήματα που ζητούσε μπορεί να αγοράσει κάποιος ultrabook, αρκετά δυνατότερο από την συσκευή, επιλογή που θα προτιμήσει ο επαγγελματίας. Αν βάλουμε στην συνάρτηση και την μη κυκλοφορία της συσκευής σε όλες τις αγορές, μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους που το προϊόν δεν πήγε καλά.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.