Το PC Manager είναι η νέα εφαρμογή που ετοιμάζει η Microsoft για τα Windows 10 και Windows 11 και όπως έχουμε γράψει σε παλαιότερο άρθρο μας είναι διαθέσιμο στην Κίνα προς το παρόν. Ωστόσο λειτουργεί εξαιρετικά και στο δικό μας PC που το δοκιμάσαμε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

PC Manager

Πως να το κατεβάζεις

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς το pcmanager.microsoft.com  και να το κατεβάσεις. Πρόκειται για μια εφαρμογή η οποία κάθεται στο system tray και μετά την εγκατάσταση μπορείς να την ανοίξεις είτε από την συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας είτε από το Start Menu.

Αν πιέσεις το Boost η εφαρμογή θα απελευθερώσει τα temporary files και θα απελευθερώσει μνήμη RAM. Έχει πλήθος επιλογών, όπως στην ενότητα Health Check όπου πραγματοποιεί γρήγορο έλεγχο και σου δείχνει ποια αρχεία να αφαιρέσεις, στην ενότητα Storage Manager σου δείχνει πως να απελευθερώσεις χώρο κ.α. Γενικώς είναι μια πολύ καλή δωρεάν εφαρμογή με πλήθος δυνατοτήτων και το κυριότερο με γρήγορη πρόσβαση σε αυτές οπότε καλό θα είναι να το κατεβάσεις.

Η Apple πουλάει ασφάλεια! Παρακολουθεί όμως κάθε κίνησή σου στο App Store

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.