Η Microsoft βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες και διαρκείς επιδιορθώσεις στα Windows 10 και στα “μαμά” προγράμματα που θα τα συνοδεύουν, ώστε να είναι έτοιμα μέχρι τα τέλη Ιουλίου, όπου και θα κυκλοφορήσουν όπως μάθαμε πρόσφατα. Ένα από αυτά, είναι και ο περίφημος και πολύ αναμενόμενος Microsoft Spartan, ο νέος web browser της Microsoft που βρίσκεται και αυτός υπό ανάπτυξη.

microsoft-spartan

Υπάρχουν όμως και οι τυχεροί που δοκιμάζουν και όλες τις Windows Insider εφαρμογές (Προεγκατεστημένες εφαρμογές των Windows) και στα PC τους και στα Smartphone τους. Εν μέσω λοιπόν όλων αυτών των δοκιμών-επιδιορθώσεων που κάνει η Microsoft σε Windows 10 & Spartan Browser και λόγω του ενθουσιασμού που διακατέχει όλους όσους έχουν δει ή και δοκιμάσει τον Microsoft Spartan ανακοινώνει ένα “πρόγραμμα γενναιοδωρίας” όπου οι hackers καλούνται να προσπαθήσουν και να εκμεταλλευτούν τα τρωτά σημεία στο νέο πρόγραμμα περιήγησης. Εξάλλου η Microsoft δεν κρύβει τον ενθουσιασμό και την περηφάνια της, για το επερχόμενο λειτουργικό της, τα Windows 10, αλλά και για τον Microsoft Spartan Browser της με κάθε ευκαιρία και με αυτόν τον τρόπο θέλει να “δυναμώσει” ακόμα περισσότερο την ασφάλεια περιήγησης στο διαδίκτυο.

Το πρόγραμμα ” Bug Bounty” θα προσφέρει έως και 15.000 $ σε όποιον βρει και αναφέρει κάποιο Bug.

Το πρόγραμμα διαρκεί από 22 Απριλίου – 22 Ιουνίου, και έχει μια ποικιλία βαθμίδων και πληρωμών για τις κατηγορίες τρωτών σημείων που θα βρίσκονται-αναφέρονται. Όπως βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα τα bugs που αφορούν απομακρυσμένο κώδικα θα λάβουν τις καλύτερες “εισπράξεις”, όπως και όσοι βρουν τα τρωτά σημεία του προγράμματος περιήγησης στην λειτουργία “enhanced protected mode (ενισχυμένη προστατευμένη λειτουργία)”.

spartan-main-msfotbb-2-746x342

Φυσικά όποιος καταφέρει να βρει ακόμα μεγαλύτερα bugs ή και περισσότερα από ένα από τα αναγραφόμενα θα λάβει ακόμα περισσότερα χρήματα….

Εσείς Techmaniacs είστε έτοιμοι να τινάξετε την μπάνκα (της Microsoft) στον αέρα;;

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.