Η Microsoft  ανακοίνωσε πριν λίγο τα νέα Windows 10 Smartphones της, στην εκδήλωση που είχε προγραμματίσει. Το Lumia 1520 θα αντικατασταθεί επιτέλους από το Lumia 950 XL και θα αναβιώσει το όνομα PureView.

Η συσκευή θα έχει οθόνη 5,7 ιντσών, με ανάλυση Quad HD, ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί τις ναυαρχίδες του Android. H οθόνη είναι τεχνολογίας AMOLED με Glance.

Lumia 950XL-2

Το Lumia 950 XL θα έχει στο εσωτερικό του Snapdragon 810, με 4 πυρήνες ARM Cortex-A57 χρονισμένους στα 2GB και 4 πυρήνες ARM Cortex-A53 χρονισμένους στα 1.5GHz. Τα γραφικά θα αναλαμβάνει μια Adreno 430, ενώ από μνήμη θα έχουμε 3GB RAM. Αν περιμένετε να έχουμε τα γνωστά προβλήματα με τις θερμοκρασίες, αρκεί να σας πούμε πως η ομάδα του Surface έχει συνδράμει ώστε να έχουμε υδρόψυξη στην συσκευή, ώστε να διατηρούνται χαμηλές θερμοκρασίες.

Το δυνατό χαρτί της συσκευή είναι η κάμερα, με αισθητήρα 20MP και φακό διαφράγματος f/1.9. Τα οπτικά είναι Carl Zeiss και έχουμε 5ης γενιάς Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας (OIS). Στο πίσω μέρος θα βρούμε επίσης τριπλό (!!!!) LED Flash, με RGB LEDs, για πιο φυσικό φωτισμό. Η κάμερα θα μπορεί να τραβάει βίντεο 4K.  Η εμπρόσθια κάμερα θα είναι 5MP με LED Flash για να τραβάμε την αφεντομουτσουνάρα μας!

Το Lumia 950 XL θα διαθέτει ασύρματη φόρτιση και μπαταρία 3,340mAh, αρκετά μεγαλύτερη από τον ανταγωνισμό.

Lumia 950XL

Το νέο Phablet της εταιρίας θα τρέχει Windows 10 Mobile, που εκ πρώτης θυμίζουν τα Windows Phone 8, αλλά η εταιρία έχει αλλάξει πολλά! Τέλος το νέο Lumia θα διαθέτει θύρα USB Type-C, που θα επιτρέπει μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, ενώ θα φορτίζει το 50% της μπαταρίας, σε 30 λεπτά!

Μαζί με την συσκευή είδαμε και το Display Dock for Continuum, που προσφέρει θύρα HDMI και Display Port, όπως επίσης και 3 USB για αξεσουάρ.

Θα το βρούμε στα $650 τον επ’oμενο μήνα, ενώ θα διαθέτει και έκδοση με Dual SIM

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.