Αν τυχαίνει να χρησιμοποιείς τον Microsoft Launcher στο Android smartphone σου , θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι οι developers διαθέτουν μια σημαντική αναβάθμιση  που αλλάζει εντελώς τις λειτουργίες του launcher και την ευχρηστία του. Αυτή τη στιγμή, το update είναι σε preview mode, αλλά η alpha έκδοση που βρίσκεται στο Google Play Store μπορεί να είναι μη σταθερή και ορισμένα features να μην λειτουργούν σωστά. Επομένως, αν θέλετε να τον δοκιμάσετε, σημειώστε ότι δεν είναι η τελική έκδοση.

Η νέα έκδοση του Microsoft Launcher έχει δημιουργηθεί από την αρχή για να επιτρέψει στους developers να συμπεριλάβουν νέα χαρακτηριστικά, όπως Dark Mode, landscape mode καθώς και σημαντικές βελτιώσεις ως προς τις επιδόσεις. Με λίγα λόγια, εκτός από το νέο Landscape mode που θα επιτρέψει στους χρήστες του Microsoft launcher να αλλάξουν ριζικά την δυνατότητα θέασης, το επερχόμενο update ενσωματώνει και Dark Theme, που είναι συμβατό με τα dark mode settings του Android.

Επίσης, το update εισάγει επιλογές που επιτρέπουν στο χρήστη να προσαρμόζει τα apps με custom icon packs και να χρησιμοποιούν adaptive icons για να αλλάξουν ριζικά την αισθητική της συσκευής. Δεν γνωρίζουμε πότε η τελική έκδοση θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε την preview έκδοση από το Google Play Store. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.