Η επίδραση του ChatGPT στη βιομηχανία της τεχνολογίας είναι αδιαμφισβήτητη από τότε που εκανε το ντεμπούτο του στα τέλη του 2022. Η Microsoft ήδη το έχει φέρει στο Bing.com, στην taskbar των Windows 11 αλλά πλέον θα το ενσωματώσει στο λειτουργικό σύστημα των Windows 10 και Windows 11 μέσω των PowerToys.

Όπως πιθανόν να γνωρίζεις, το PowerToys είναι ένα open-source project. Εν ολίγοις αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητοι developers μπορούν να συνεργαστούν με την Microsoft σε νέα χαρακτηριστικά για τα Windows 11 και Windows 10. Ένας ανεξάρτητος developer, ο Simone Franco, εργάζεται αυτή τη στιγμή με τη Microsoft για να φέρει την ενσωμάτωση του ChatGPT στα Windows.

Εν ολίγοις ο χρήστης θα μπορεί από το desktop του να κάνει τις ερωτήσεις του στο ChatGPT, απευθείας δηλαδή από την επιφάνεια εργασίας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.