Πριν μερικές μέρες η Microsoft, κυκλοφόρησε μια σειρά διαφημίσεων στην οποία κοροϊδεύει την Apple και το R&D τμήμα της. Το βίντεο αποσύρθηκε λίγες ώρες μετά, αν και το Techmaniacs.gr κατάφερε να κρατήσει ένα αντίγραφο και να το ανεβάσει ξανά για να το δείτε εσείς.

ms vs apple microsoft

Το βίντεο παρουσιάζει δύο μηχανικούς της Apple, που παρουσιάζουν τις “επαναστατικές” ιδέες τους για τα iPhone 5S και iPhone 5C, σε έναν κύριο, που θυμίζει τον Steve Jobs ή τον Jony Ive.

Μετά από πάρα πολλά αρνητικά σχόλια, το βίντεο όπως είπαμε αποσύρθηκε, χωρίς επίσημη δήλωση από την εταιρία, για το κατέβασμα των βίντεο.

 

Ένα στέλεχος της Microsoft, σε συνέντευξη του στο CNET δήλωσε σχετικά με την διαφήμιση:

“Είχε σαν σκοπό να πειράξουμε τους φίλους μας στο Cupertino. Αλλά η διαφήμιση ξεπερνούσε τα όρια, και αποφασίσαμε να την κατεβάσουμε”

Προσωπικά δεν με χάλασε η διαφήμιση, ούτε ένιωσα πως προσβάλει τον Jobs. Απλά μάλλον είναι πολύ ευαίσθητοι με τον έναν εκ των δύο ιδρυτών της Apple. Όσοι προσβλήθηκαν καλό θα ήταν να διαβάσουν την ιστορία της Apple, και να μην αρκεστούν στην ταινία που θα κυκλοφορήσει σύντομα, καθώς έχει ανακρίβειες!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.