Η φημολογούμενη συνδρομή για τα Windows 10 είναι γνωστή εδώ και αρκετούς μήνες και φημολογείται έντονα. Νέα δημοσιεύματα σε Γερμανικές ιστοσελίδες, επισημαίνουν ότι όντως αυτή έρχεται. Πιο συγκεκριμένα, το Microsoft 365 for consumers όπως θα αποκαλείται, θα αποτελεί την έκδοση για ιδιώτες του Microsoft 365 Businness.

Αυτή τη στιγμή, το Microsoft Office 365 Business περιλαμβάνει μια σουίτα εφαρμογών παραγωγικότητας, όπως το Outlook, το Word, το Excel και άλλα office προϊόντα τα οποία λαμβάνουν συνεχώς ενημερώσεις, προσφέροντας στους χρήστες, πάντα τις τελευταίες και πιο πρόσφατες εκδόσεις.

Η Microsoft φαίνεται να επεξεργάζεται μια τέτοια λύση και για τους ιδιώτες και μάλιστα σε αυτή τη συνδρομή θα περιλαμβάνεται και μια άδεια χρήσης των Windows 10. Βέβαια, θεωρούμε, ότι πάλι θα μπορούμε να προβούμε στην αγορά μιας άδειας χρήσης των Windows 10, δηλαδή μια φορά (one time payment), χωρίς να υποχρεωθούμε σε συνδρομή. Βέβαια, προς το παρόν δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τη φύση της συνδρομής  με τις πληροφορίες να είναι ελάχιστες προς το παρόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.