Μπορεί η OnePlus να είναι γνωστή ως κατασκευάστρια smartphones, αλλά η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι θέλει να ασχοληθεί με πολλούς άλλους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των αξεσουάρ για αυτοκίνητα. Τα τελευταία χρόνια την έχουμε δει να κυκλοφορεί ακουστικά, έξυπνα ρολόγια, ακόμα και τηλεοράσεις. Τώρα, η εταιρεία αποκάλυψε ότι θα επεκτείνει τον κατάλογο της με ένα μηχανικό πληκτρολόγιο.

Σε συνεργασία με την πολύ γνωστή κατασκευάστρια μηχανικών πληκτρολογίων Keychron, η κινέζικη εταιρεία ξεκινά ένα project που έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός πλήρως παραμετροποιήσιμου μηχανικού πληκτρολογίου που θα εκμεταλλεύεται την τεχνολογία της Keychron.

Σύμφωνα με την OnePlus, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει ένα μηχανικό πληκτρολόγιο και να μπει στη συγκεκριμένη αγορά μετά από προσεκτική εξέταση του τι θέλει η κοινώτητα. Η εταιρεία αναφέρει ότι έκανε αρκετές ψηφοφορίες και οι χρήστες έδειξαν ότι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο είναι το επόμενο προϊόν που θέλουν να δουν από την κατασκευάστρια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.