Μήπως σκέφτεσαι να αγοράσεις μια βάση για το iPhone σου, πάνω στην οποία θα το τοποθετείς ενώ οδηγείς; Αν ναι, τότε μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφθείς. Η Apple και η BMW διαφωνούν σχετικά με το αξεσουάρ της τελευταίας που αποκαλείται ConnecterRide Cradle.

Μηχανάκι και iPhone

 

Η Apple ισχυρίζεται ότι οι δονήσεις από το μοτέρ των μηχανών μπορεί να καταστρέψουν τις κάμερες των iPhone, σε κάθε περίπτωση όμως η BMW προχώρησε στη διάθεση ενός universal phone mount που αποκαλείται ConnectedRide Cradle.

Δεν είναι ακριβώς ξεκάθαρο αν στη περίπτωση που χαλάσουν οι κάμερες ενός iPhone, αν η Apple θα είναι η υπεύθυνη σαν κατασκευαστής της συσκευής ή η εταιρεία που έφτιαξε το αξεσουάρ. Η BMW πάντως δεν αναφέρει αν το προϊόν της έχει ενσωματωμένο μηχανισμό απόσβεσης κραδασμών.

Το θέμα της καταστροφή των καμερών ενός smartphone, βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο της δημοσιότητας με την Apple να προβαίνει σε επίσημες διευκρινήσεις για το θέμα αυτό. Μπορείτε να διαβάσετε τι είχε αναφέρει η Apple στο θέμα που ακολουθεί.

Προσοχή με μηχανάκια/μηχανές! “Καταστρέφουν” τις κάμερες των iPhone

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ισχύει για την apple, το έπαθα με το δικό μου κινητό, 11 pro max. Στην ουσία ζημιά έπαθε ο σταθεροποιητής εικόνας στην πίσω κάμερα, δεν εστίαζε καθόλου και στο βίντεο υπήρχε ένας συνεχής θόρυβος σαν ήχος από τζιτζίκια…Συμπέρασμα, αλλαγή όλου του συστήματος της πίσω κάμερας, μηχανή Aprilia Caponord 1200

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.