Η Huawei ετοιμάζεται σύμφωνα με τις πληροφορίες να διαχωρίσει τις δυο κάμερες και τον 3D ToF αισθητήρα από το bezel με τη σειρά Huawei Mate 60

Θα είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία θα λανσάρει το εν λόγω design στο κέντρο του smartphone, εμπνευσμένο από την Apple και τη σειρά iPhone 14 Pro series. Δυο κάμερες, εκ των οποίων ο ένας θα είναι ToF αισθητήρας δεν αποτελεί ένα νέο feature για τα Huawei flagships.

Υπάρχει από το 2019 και τη σειρά Mate 30, έφθασε για σύντομο χρονικό διάστημα στη σειρά Huawei P series. Η διαφορά πλέον τώρα είναι ότι βρίσκεται στο κέντρο.

Όταν η Apple εισήγαγε τα τελευταία και πιο πρόσφατα iPhones, είχε παρουσιάσει ένα software χαρακτηριστικό που αποκαλούνταν Dynamic Island. Κάτι τέτοιο θα κάνει και η Huawei, με τον σχεδιασμό των notifications και των εφαρμογών κατά τέτοιον τρόπο ώστε να εκμεταλλεύεται άριστα τη νέα υλοποίηση.

huawei dynamic island

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.