Ένα φημολογούμενο mockup των επερχόμενων iPhone 15 Pro κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Douyin. Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, διαθέτει το νέο ενιαίο πλήκτρο στο πλάι, αντί για δυο διαφορετικά.

iphone 15 pro

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, η Apple αναμένεται να αντικαταστήσει τα μηχανικά πλήκτρα στο iPhone 15 με solid state buttons που θα παρέχουν haptic feedback για την προσομείωση της κίνησης. Παράλληλα, το κάτω μέρος της συσκευής εμφανίζεται να είναι πιο ευρύ από τη θύρα Lightning κάτι που δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι θα περιλαμβάνει μια θύρα USB-C.

Συνολικά, το iPhone 15 Pro μοιάζει αρκετά παρόμοιο με το iPhone 14 Pro με μικρές διαφοροποιήσεις. Τα εν λόγω dummy μοντέλα σαν αυτά που βλέπεις στις φωτογραφίες δημιουργούνται από τους κατασκευαστές θηκών. Η σειρά iPhone 15 θα ανακοινωθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με τις πιο high end εκδόσεις να αναμένεται να διαθέτουν το A17 Bionic που θα βασίζεται στα 3nm.

iphone 15 pro

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.